Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada 8.jūlija noteikumos Nr.377 "Kvalitātes, klasifikācijas un marķējuma prasības dažādu veidu cukuriem"

Pieņemts: 2005.03.15 Stājies spēkā: 2005.03.19 Pievienots datubāzei: 2005.04.08 Tips: MK Noteikumi Nr.: 188 Kat.:

Izdoti saskaņā ar Pārtikas aprites uzraudzības likumu.
Noteikumu grozījumi nosaka, lai noteiktu reducējošos cukurus cukura šķīdumā, baltā cukura šķīdumā, invertcukura šķīdumā, baltā invertcukura šķīdumā, invertcukura sīrupā, glikozes sīrupā, sausā glikozes sīrupā, dekstrozes (D - glikoze), izmanto Luff - Schoorl metodi (6.pielikums).

Atpakaļ

Lietošanas noteikumi

1. NAIS datu bāzē iegūto normatīvo aktu nesankcionēta pārpublicēšana vai izmantošana komerciāliem mērķiem ir aizliegta.

2. Normatīvais akts tiek uzskatīts par informatīvu materiālu, tādēļ pakalpojuma sniedzējs nekādā veidā neatbild par iespējamām sekām, kas varētu iestāties normatīvā akta piemērošanas rezultātā.